Specialister på fjärrvärme, stambyten i och runtom Malmö, Lund, Ystad, Trelleborg och Helsingborg

Med lång erfarenhet och alla behörigheter är vi din totalentreprenör på allt som hör rör till

Vi på Skånsk Rörentreprenad kan fjärrvärme i Malmö och Lund med dess omgivningar och hos oss finns alla behörigheter genom hela projektet, V/A, licenssvetsning, gas, säkert vatten med mera. När ni står i begrepp att göra en större förändring i ert hus kommer vi gärna och informerar er om hur ni skall gå till väga och lämnar gratis offert.

Projektering

Vi hjälper er med projektledare, tar fram ritningsunderlag och beräkningar för stambyte. Vi har egna byggare, elektriker, kakelsättare och målare. Det vill säga allt ni behöver för att få ett komplett arbete utfört.

Stambyte

Som experter på fjärrvärme i Malmö och Lund med omnejd tar vi hand om hela arbetet från början till slut; bygg, el, rörarbete, målning och kakelsättning. I samband med stambyte renoveras även våtutrymmen, där gäller oftast ROT-avdrag. Låt oss ta hand om ditt badrum, varmvattenberedare eller elpanna!

Vi på Skånsk Rörentreprenad hjälper er med byte till effektivare värmecentral. För ytterligare energibesparing monterar vi nya stamregleringsventiler och termostatventiler. Vi har ett stort kunnande inom värmepumpar och kan rekommendera vad som passar just dig.

Tak vid fastighet med fjärrvärme i Malmö Värmecentral för fjärrvärme i Malmö Stambyte och fjärrvärme i Malmö

Värmecentraler

Varmvattenberedare - Badrum - Elpanna - Energibesparing -Värmepumpar - Pannbyte -Rörläggare - Fjärrvärmecentral - Stambyte